diumenge, 6 de desembre del 2015

[J16] CE SABADELL - CD LLOSETENSE

Partit on l'equip arlequinat ha mostrat dues cares ben diferents,

En un partit on "a priori" havia de ser més tranquil pel conjunt de Miguel Álvarez, ha fet una primera part on el bon joc ha sortit a lluir. Amb dues bones combinacions els arlequinats s'han avançat en el marcador en el minut 9, Bruno ha rematat a plaer una passada de la mort de Marc Fernández fins al fons de la xarxa.

El bon joc seguia fluint i poc ha tardat a arribar en segon gol, en una molt bona estratègia a pilota parada, que Bruno li deixa una passada en profunditat a Marc Fernández que la pica per damunt del porter, aconseguint així el segon gol del matí.

Pol Roigé ha pogut materialitzar el tercer gol cel conjunt arlequinat, però l'arbitre assistent ha interpretat que el gol era en fora de joc.

L'altra cara de la moneda que comentàvem, ha sigut la segona part, on el bon joc de la primera ha desaparegut completament, el partit s'estancava on per part dels dos equips han generat poques ocasions de perill.

El partit ha finalitzat amb 2-0 i per fi un altre victòria dels arlequinats que ja sumen 19 punts a la lliga i que ajuda a sortir de la zona perillosa de la classificació.

FITXA TÈCNICA:

CE Sabadell: Craviotto, Pastells, Valentín, Lucas Viale, Agustín, Adrián, Marc Fdez, Batanero (Yeray, 76'), Bruno, Pirulo (Forgas, 82'), Roigé (Cesc, 76').

CD Llosetense: Mingo, Campins, Javi Ramos (Bibi, 68'), Mairata, Rigo (Lirola, 37'), Capó, Héctor, Alomar, Pep Biel (Regis, 63'), Nico, Aitor.

Gols: 1-0, Bruno (9'); 2-0, Marc Fdez (19').

Àrbitre: Rubén Jiménez González (Las Palmas). Ha amonestat els locals Agustín (65') i Yeray (78'), i els visitants Capó (73') i Héctor (81').

Estadi: Nova Creu Alta. 1.710 espectadors.

El pròxim partit de lliga serà Diumenge vinent a les 12:00 a la Nova Creu Alta contra el At. Balears.

No obstant abans d'aquest partit hi ha compromís de Copa Catalunya contra el UE Rubí el dimarts 8 a les 12:00 a Can Rosés.